25 septembrie 2013

10 semne care-ti arata ca esti inselat

Infidelitatea are semnalele ei specifice, atat barbatii, cat si femeile oferind indicii clare atunci cand calca stramb.
Ori daca barbatii pot cu usurinta sa faca diferenta intre sex si sentimente; femeile reusesc mai greu acest lucru, ele avand nevoie si de implicare emotionala pentru a a-si pune in pericol relatia.
Site-ul glo.com va ofera 10 semne ale infidelitatii, semne ce va pot arata daca sunteti inselat sau nu…
1. Te acuza ca o inseli
Este o metoda folosita frecvent de femeile care calca stramb. In momentul in care te acuza ca o inseli, deviaza atentia de la ceea ce face ea de fapt si isi proiecteaza comportamentul ei asupra ta.
2. Se aranjeaza prea mult
Daca observi ca brusc incepe sa se aranjeze prea mult inainte sa mearga la sala sau la super-market, este posibil ca ea sa faca si alte escale pe drum. E clar ca undeva exista o persoana pe care incearca sa o impresioneze.
3. Iti spune ca are nevoie de mai mult spatiu
Daca iti spune ca are nevoie de spatiu e clar ca ceva s-a intamplat. Unele cupluri incearca sa-si salveze relatia prin pauze, desi psihologii sustin ca aceste pauze nu fac altceva decat sa amane deznodamantul. Daca nu are o explicatie solida pentru acest “spatiu”, atunci poti sa-ti pui anumite semne de intrebare.
4. Iti spune ca e nefericita
O femeie care-ti spune ca are nevoie de mai multa afectiune sau ca se simte nesigura cu privire la viitor iti spune clar ca este nefericita. Mai mult, cand iti spune acest lucru, e clar ca are de gand sa gaseasca o persoana care sa-i ofere ceea ce-si doreste, daca nu cumva acea persoana deja a aparut.
5. Are un nou prieten pe care nu-l cunosti
Grija mare la noul prieten care apare de nicaieri. Este posibil ca acel barbat sa devina ceva mai mult decat un simplu prieten.
6. Intarzie noaptea
Daca isi gaseste scuze pentru a ajunge tot mai tarziu acasa, atunci poti sa-ti pui anumite intrebari vis-a-vis de fidelitatea ei. Iar daca aceste intarzieri cresc in frecventa, atunci e bine sa o intrebi ce se intampla
7. Altcineva crede ca te inseala
Daca cineva apropiat ei – prieteni, colegi etc.. – iti spune ca iubita ta te inseala, atunci nu este rau sa devii mai atent.
8. Se intereseaza de programul tau
Daca partenera ta incepe brusc sa te intrebe ce program ai, in amanunt, este posibil sa-si caute timpul necesar pentru o aventura. Incearca sa vezi ce face atunci cand tu esti ocupat…
9. Cauta scuze pentru a nu face sex
Daca vezi ca partenera ta evita sa faca sex cu tine si cauta tot felul de scuze – ba ca este prea obosita, ba ca o doare capul… atunci exista sanse ca ea sa aiba un interes sexual pentru alt barbat.
10. Nu se mai implica
Atunci cand o femeie se implica intr-o relatie paralela, ea isi pierde interesul pentru relatia actuala. Ba mai mult, in relatia actuala incep niste certuri cumplite. Daca simti ca se raceste sau ca incearca sa provoace o despartire, atunci n-ar fi rau sa vezi daca nu cumva e interesata de altcineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu