23 septembrie 2013

Top 9 semne ca sotul/sotia dvs va insala

Aveti senzatia ca ceva nu este in regula insa nu va puteti da seama exact ce. Sotul/sotia dvs a devenit distant/a, lucreaza pana tarziu mai mereu sau poate ca a plecat de acasa fara explicatii. Suspectati ca exista cineva in viata sa, dar de fiecare data cand aduceti vorba de asta neaga cu vehementa. Toate semnele exista dar nu aveti nicio dovada. Asa ca fiti atenti/atente la instinctul dvs, dar incercati sa nu confundati semnele cu dovada si sa cititi cu atentie cele 9 semne de mai jos si sa le puneti in practica corect.

1. "Nu mai sunt indragostit/a de tine" 
Daca auziti aceste cuvinte ar trebui sa se declanseze alarma. Acesta este unul dintre lucrurile cele mai convingatoare pe care un partener care insala le poate spune. Sotul/sotia dvs poate avea o legatura foarte puternica cu dvs, insa sentimentele intense si pasiunea pot foarte usor sa o anuleze, iar sotul/sotia dvs sa nu-si mai dea seama pe cine iubeste cu adevarat.
 2. "Suntem doar prieteni" 

Aceasta este inco o replica foarte previzibila. Daca sotul/sotia dvs isi petrece din ce in ce mai mult timp cu acest nou "prieten", este posibil ca intre ei sa fie ceva mai mult decat o simpla prietenie. Sotul/sotia dvs poate crede ca are foarte lucruri in comun cu aceasta persoana, ca aceasta persoana il/o intelege perfect. Indiferent care ar fi motivele pentru aceasta prietenie, ar trebui sa luati lucrurile foarte in serios.

 3. O nevoie brusca de intimitate 

Daca lucrurile pe care le impartaseati deschis pana acum au devenit dintr-o data private, fiti foarte atenti pentru ca ceva nu e in regula. Poate ca si-a pus parola la calculator, poate ca a ascuns factura de la mobil sau extrasul de cont de la cardul de credit. Daca incepeti sa puneti intrebari in legatura cu aceste lucruri si sunteti acuzat/a ca incercati sa il/o controlati sau ca spionati, ar trebui sa vi se declanseze un mare semnal de alarma.

 4. "Am nevoie de spatiu sa-mi dau seama ce simt pentru tine" 

Cand sotul sau sotia dvs spune ca are nevoie de spatiu, timp sau sa plece de langa familie, poate fi din cauza confuziei asupra sentimentelor pe care le are fata de dvs sau stresul de la munca, sau pur si simplu cauta o modalitate de a capata mai multa libertate.

 5. Obiceiurile de munca se schimba 

Daca a inceput sa lucreze pana tarziu, sau la ore ciudate, sau daca pleaca la munca in timpul week-endului, poate ar trebui sa fiti atent/a pentru ca poate fi un semn ca va insala.

 6. Incepe sa-si petreaca foarte mult timp la calculator 

Cu tehnologia din ziua de azi, cine cauta o aventura nu trebuie neaparat sa plece de acasa. Pot aparea foarte usor aventuri cu ajutorul camerelor de chat, site-uri de matrimoniale sau conturi de e-mail secrete.
Daca sotul/sotia dvs sta mult timp online, in camere de chat sau viziteaza site-uri pornografice, aveti motive sa fiti ingrijorat/a.

 7. Telefoane secrete si mult timp petrecut la telefon 

Aventurile mai intai se desfasoara prin intermediul telefonului, mai ales al telefonului mobil. Daca sotul/sotia dvs inchide brusc telefonul cand intrati in camera sau sterge apelurile din memoria telefonului mobil si devine defensiv/a atunci cand intrebati despre aceasta situatie, poate ar trebui sa verificati desfasuratorul telefonului.

 8. Comportament care nu se potriveste 

Nu este unde ar trebui sa fie. Perioade de timp pe care nu le poate explica. Bani lipsa. Haine lipsa. Chitante pentru lucruri pe care nu le aveti. Haine care nu apartin familiei dvs. Este prins/a cu mici minciuni in ceea ce priveste detaliile zilei.

 9. Propriile temeri si suspiciuni 

Daca cautati scuze pentru a justifica comportamentul sotului/sotiei dvs pentru a va convinge ca nu va insala, acesta este un mare semnal de alarma. Intuitia dvs este de cele mai multe ori ce mai bun indicator atunci cand ceva nu este in regula. Daca va banuiti sotul/sotia ca va insala, faceti cateva investigatii si spuneti-i ce ati aflat. Faceti acest lucru intr-o maniera calma. Cereti sinceritate. Fiti pregatit/a pentru minciuni. Este un fapt trist, dar adevarat, ca persoanele care insala devin niste mincinosi excelenti. Chiar si cei care nu au mai spus niciodata o minciuna. Incredeti-va in instinctul dvs, dar obtineti si dovezi in ceea ce priveste suspiciunile dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu