9 septembrie 2013

Noul iPhone ar putea fi prezentat pe 10 septembrie.

Salut! Aia e, cat dureaza?:)) 
Următorul smartphone al gigantului din Cupertino va fi prezentat în curând. iPhone 5S va fi arătat lumii pe 10 septembrie şi va veni cu sistemul de operare iOS 7 preinstalat.
Lansare iPhone 5S vine într-un moment important pentru Apple. Compania încă profită de pe urma actualei şi fostelor generaţii de iPhone, însă cota de piaţă la nivel global a scăzut din cauza numărului mare de telefoane cu Android, dar şi din cauza luptei cu Samsung.Sa speram ca iPhone 5S sa nu fie la fel ca iPhone5...

Modificările serioase vor fi făcute la camera foto. Va dispune de un bliţ LED dublu, pentru şi mai multă lumină atunci când îl vei folosi, iar Apple va recurge la lentile cu deschidere maximă de f/2.0. Astfel, fotografiile vor beneficia de mai multă lumină şi ar trebuie, în teorie, să fie mai bune. În plus, utilizatorii vor putea înregistra videoclipuri în slow motion, cu 120 de cadre pe secundă la rezoluţie full HD.
Mai rămâne dilema senzorului de scanare a amprentei care se presupune că este inserat în acel buton de Home. Până acum s-a tot speculat despre acesta, dar niciun zvon nu s-a adeverit până acum. Se prea poate ca acel scaner să funcţioneze în momentul în care ţi-ai blocat telefonul cu un cod PIN şi nu mai vrei să introduci cifrele.

Un comentariu: