13 septembrie 2013

Media Music Awards 2013

Media Music Awards 2013, cea mai importanta decernare de premii  a anului va avea loc anul acesta in data de 19 septembrie, ora 19.30 la Sibiu. Pe scena de la Sibiu vor urca cei mai de succes artisti ai prezentului, care vor canta si vor fi premiati pe merit in functie de difuzarile radio-Tv-online monitorizate de Media Forest.



Peste 30.000 de oameni din Piata Mare a Sibiului si peste 1 milion de telespectatori din toata lumea au urmarit in toamna anului trecut Media Music Awards 2012, evenimentul organizat de Media Forest, care a devansat in profesionalism si audienta orice gala de premii muzicale organizata in Romania. Cei mai de succes artisti ai momentului au fost prezenti atunci la Sibiu pentru a canta si a fi premiati in cadrul unei gale fastuoase, fara precedent.



Media Music Awards este prima decernare de premii total transparenta si de necontestat din Romania, facuta pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest, institutia care monitorizeaza in Romania canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzarile tuturor artistilor prin rapoarte saptamanale,  in decursul unui an.



Cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care au avut in ultimul an cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet, vor fi premiati  in cadrul celei de-a doua editii a Media Music Awards. Smiley, Connect-R, Loredana, Antonia, Anda Adam, Andreea Banica, Alex Velea, Laurentiu Duta, Andra, Vunk, Raluka, Puya, Grasu XXL, Maximilian, CRBL, Corina, Deepcentral, Mandinga  sunt doar cativa dintre artistii  care au urcat pe scena in prima editie a evenimentului.



Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pentru urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Media Forest Special Award, Best Online , Best Label, best International si Fans Like Award.



Evenimentul este impresionant si prin regia scenica speciala (sunet, lumini, scenotehnica, videotehnica, efecte speciale) pregatita pentru fiecare artist si moment in parte. Se desfasoara pe doua scene distincte, o scena pe care sunt desemnate premiile si una pe care au loc recitalurile artistilor invitati.

 Va astept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu