9 septembrie 2013

Cele mai bune 10 programe si servicii oferite de Google

Daca tot folosim blogger ne-am gandit sa scriem "unele" dintre cele mai bune programe oferite de google, google este mai mult decat cel mai important motor de cautare din lume. De la aplicatii de birou pana la cele care asigura interactiunea online, Google are de toate de oferit.

Iata care sunt cele mai bune 10 aplicatii si servicii gratuite oferite de Google:

1. Google Browser Sync

Navigati pe internet de oriunde din lume cu aceleasi setari Firefox: bookmark-uri, cookies, history si parole salvate. Google Browser Sync stocheaza toate aceste date pe serverele Google, permitandu-va accesul bazat pe un PIN de oriunde din lume.

2. iGoogle

Cu iGoogle puteti crea un homepage personalizat bazat pe pagina de cautare a Google. Puteti adauga elemente care va tin la curent cu starea vremii, feed-urile de stiri, clipurile youtube si altele. iGoogle este un adevarat punct de informare personalizat dupa necesitatile voastre.

3. Picasa

Picasa este solutia de gestionare a imaginilor de la Google care va va ajuta sa gasiti, sortati si sa navigati In colectia de imagini digitale. Alaturi de unele instrumente simple de editare precum optimizarea culorilor si Indepartarea efectului de ochi rosii, Picasa va ofera instrumente pentru a imprima si partaja fotografiile online.

4. GMail

Gmail este un serviciu gratuit de la Google care ofera 3 GB spatiu de stocare. Interfata online va permite sa va accesati contul de e-mail de oriunde din lune si ofera multe functii precum cautarea Google In mesaje si afisarea mesajelor si raspunsurilor la acestea sub forma unor conversatii.

5. Hello

Hello aduce o noua perspectiva asupra programelor de comunicare de tip messenger. Google intentioneaza sa ofere o platforma mai facila pentru partajarea de fotografii si pentru discutii pe marginea acestora cu prietenii si familia. In loc sa trimiteti imaginile prin e-mail, le puteti include In conversatii si vorbi despre ele instantaneu prin interfata Hello. Hello se integreaza de asemenea nativ cu Google Picasa.

6. Google Notebook

Google Notebook este o extensie de browser care faciliteaza luarea de notite. Imagini, texte si link-uri pot fi salvate rapid In timp ce navigati pe internet. Intrucat notitele sunt salvate pe un server Google, le puteti accesa si edita de oriunde.

7. Google Deskbar

Google Deskbar este un program rapid si practic care va permite sa efectuati cautari Google fara a deschide un browser. Programul se integreaza In taskbar-ul din Windows si ofera un mic camp pentru cautari, rezultatele fiind afisate Intr-o fereastra pop-up pe desktop.

8. Blogger

Blogger este un serviciu extrem de popular achizitionat de Google In 2002 care va permite sa va publicati gandurile, ideile, povestile din calatorii si imaginile. Puteti primi feedback la blog-urile personale si va puteti bucura si de blog-urile postate de altii.

9. Google Web Accelerator

Nou software de la Google care ar trebui sa va ajute sa navigati mai rapid pe internet. Google Web Accelerator le promite utilizatorilor de broadband o viteza de Incarcare a paginilor mai rapida. Cand o pagina este vizitata pentru a doua oara, Google utilizeaza tehnici de salvare pentru a asigura o Incarcare cat mai rapida. Ofera suport pentru Internet Explorer si Firefox.

10. YouTube

YouTube este un serviciu de download video si partajare incredibil de popular, achizitionat de Google la sfarsitul anului 2006. De la clipuri haiose pana la cele politice sau informative, YouTube are de toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu